FCK's banemænd trak Bayern München

Mens FC København stadig slikker sårene efter 0-4-nederlaget til Aberdeen, kan danskernes skotske banemænd glæde sig over et lukrativt møde med Bayern München.

Hvis ikke FC København-spillerne ærgrede sig nok i forvejen efter torsdagens forsmædelige 0-4-nederlag til Aberdeen og exit i Uefa Cuppen, blev det ikke sjovere for FCK-truppen fredag middag, da den videre lodtrækning i turneringen blev foretaget. Her stod det nemlig klart, at de danske mestre kunne have set frem til et møde med det tyske storhold Bayern München, hvis de havde klaret skærene i det skotske.

Aberdeen lægger ud på hjemmebane mod tyskerne enten den 13. eller 14. februar, mens der er returkamp i München den 21. februar. De tyske tv-selskaber viser traditionelt stor interesse for Bayern Münchens europæiske kampe, hvilket betyder, at Aberdeen kan regne med gode indtægter på tv-siden.

Martin Jørgensen og Per Krøldrup får nordisk modstand i deres videre færd i Uefa Cup-turneringen, da Fiorentina i schweiziske Nyon trak norske Rosenborg.

/ritzau/