FCK vandt sikkert over Silkeborg

FCK vandt over Silkeborg. Fold sammen
Læs mere

FCK vandt med 4-0 over Silkeborg, men sejren bliver skæmmet af en voldsom skade til Andreas Cornelius, der har brækket anklen efter at være blevet offer for en vanvittig tackling af Dennis Flinta.

Grimt så det ud, da Andreas Cornelius' fod vred rundt i en 90 graders vinkel i græsset. Dennis Flinta kom med knopperne forrest efter en halv time og hamrede sit strakte ben ind i siden på FCK-angriberen, der straks blev udskiftet.

I flere minutter var især FCK-spillerne lammede over episoden, men Ståle Solbakkens mandskab kom sig tilsyneladende over chokket.

Christian Poulsen scorede få sekunder efter, at Andereas Cornelius var blevet båret fra banen. Midtbanespilleren, som Ståle Solbakken satsede på fra start, headede føringsmålet ind efter et hjørnespark.

Youssef Toutouh øgede føringen med en flot frisparksscoring, og størrelsen på sejren blev udbygget yderligere i anden halvleg ved først Bjørn Sigurdarson og Steve de Ridder.

Med sejren har FCK nu otte point ned til Brøndby på tredjepladsen og ligner dermed et godt bud på en sølvmedaljevinder i Superligaen. Afstanden til FC Midtjylland på førstepladsen er 11 point igen.