FCK sikrer sig to landsholdsspillere

Morten Nordstrand og Rasmus Würtz rykker ud for løverne i næste sæson.

Foto: Scanpix Fold sammen
Læs mere

F.C. København offentliggjorde i dag, at klubben har erhvervet sig to landsholdsspillere til næste sæson.

Det drejer sig om FC Nordsjællands 24-årige angriber og måltyv Morten Nordstrand og 23-årige Rasmus Würtz, der har præget AaB's midtbane i 183 kampe. Begge har skrevet en femårig kontrakt med FCK.

- Jeg har været glad for min tid i FC Nordsjælland, men nu glæder jeg mig utrolig meget til at blive en del af denne her trup samt komme til at træne og spille på absolut højeste niveau i Skandinavien. For lidt over et år siden spillede jeg i 1. division og nu er jeg en del af F.C. København, hvilket jeg er utrolig stolt af. Jeg glæder mig til at vise hvad jeg kan, forhåbentlig score en masse mål, og bidrage med yderligere succes til FCK, siger Morten Nordstrand.

Også AaB's Rasmus Würtz bliver en del af FCK's mesterholdstrup.

- Jeg glæder mig til den nye udfordring i København. Efter fem sæsoner i AaB føler jeg tiden er inde til at prøve noget nyt og F.C. København er det perfekte sted for mig. Jeg kommer til at træne og spille med de bedste spillere i Skandinavien og jeg ser frem til nogle spændende europæiske kampe. Samtidig har jeg altid været imponeret over stemningen i Parken. Nu får jeg den som hjemmebane, så jeg ser glæder mig til at jeg skal løbe på banen og fremover have fansene på min side, siger Rasmus Würtz.

F.C. Københavns cheftræner, Ståle Solbakken, er godt tilfreds med de to indkøb.

- Rasmus Würtz og Morten Nordstrand har stået øverst på min ønskeliste til den kommende sæson og jeg er meget tilfreds med, at det er lykkedes os at hente to så kompetente spillere til klubben, siger Ståle Solbakken i en pressemeddelese.