FCK sælger islandsk profil til Tyskland

FC København siger farvel til Rurik Gislason. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

FC Københavns midtbanespiller Rurik Gislason skifter til FC Nürnberg i 2. Bundesliga.

Det skriver FC København i en pressemeddelse. Tyskerne har købt ham fri af kontrakten med københavnerne, men FC København oplyser ikke, hvor stort et pengebeløb, der er tale om.

Manager Ståle Solbakken takker Rurik Gislason for sin indsats for Løverne.

»Vi sætter stor pris på Rúriks indsats for klubben gennem de seneste tre år, hvor han altid har leveret en helhjertet indsats. Han har været med til at vinde titler og spille Champions League for os, men nu er det blevet tid til, at han skal prøve sit talent af et andet sted, og vi ønsker ham held og lykke med karrieren i Tyskland,« siger manager Ståle Solbakken i pressemeddelelsen.

I alt har islændingen spillet 95 kampe for FCK, siden han kom til klubben fra OB i 2012.

»Jeg har haft en fantastisk god tid i klubben og i København. Jeg har været med til at spille store kampe og vinde trofæer. Jeg vil gerne takke alle fansene og klubben for vores gode tid sammen, hvor jeg altid har følt mig velkommen og værdsat. Nu glæder jeg mig til at prøve kræfter med et stort fodboldland, men jeg vil helt sikkert altid se tilbage på min tid her med glæde. Og hvem ved, om jeg en dag vender tilbage,« siger Rúrik Gíslason.