FCK-profiler før CL-brag: Vi skal slå Porto og Brugge

Thomas Delaney og William Kvist vurderer, at FCK skal have to sejre mere for at gå videre i Champions League.

William Kvist og FCK får tirsdag besøg af FC Porto i Champions League. Reuters/Andrew Boyers Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

København. FC København skal formentlig slå FC Porto og Club Brugge, hvis holdet skal skaffe sig adgang til forårets ottendedelsfinaler i Champions League.

Det vurderer FCK-anfører Thomas Delaney og midtbanekollegaen William Kvist forud for tirsdagens hjemmekamp mod Porto.

- Jeg forventer, at vi skal vinde to kampe for at gå videre. Teoretisk er det ikke nødvendigt, men det forventer jeg, siger Delaney.

William Kvist regner også med, at Porto skal nedlægges, mens Brugge skal slås på udebane om to uger, hvis tabelregnskabet i gruppespillet skal falde ud til FCK's fordel.

Efter de første fire gruppekampe topper Leicester gruppe G med ti point foran Porto med syv og FCK med fem point. Club Brugge er uden point.

- Selv med en sejr, skal vi sikkert vinde den sidste kamp i Brugge for at gå igennem.

- Hvis vi vil have den andenplads, så skal vi vinde de sidste to, og det er fair nok, for det er Champions League det her. Faktisk er vi glade for at stå med muligheden, siger William Kvist.

Når det handler om at besætte gruppens tredjeplads, der giver adgang til Europa League til foråret, så føler FCK-spillerne sig på lidt mere sikker grund.

- Vi er presset til sejr nu her mod Porto, hvis vi gerne vil videre i Champions League, men vi er ikke presset i forhold til målsætningen, og hvad der kan forventes af et superligahold, mener Thomas Delaney.

FCK er kraftigt amputeret i angrebet til tirsdagens kamp mod Porto, da Andreas Cornelius og Federico Santander er ramt af skader. Det betyder med al sandsynlighed, at Andrija Pavlović får chancen i front.

Gruppespillet afsluttes 7. december, når FCK gæster Club Brugge, mens FC Porto får besøg af Leicester.

/ritzau/