FCK-profil er ude resten af foråret

Læs mere
Fold sammen

FC Københavns midtbanespiller Youssef Toutouh har været stærkt spillende på det sidste. To mål i de seneste tre kampe er det blevet til. Men det er formentlig også de sidste scoringer fra 22-årige Toutouh, vi ser det næste lange stykke tid.

Efter en times spil af søndagens kamp mod FC  Nordsjælland måtte Youssef Toutouh lade sig udskifte med knæproblemer, og en nærmere undersøgelse viser, at en operation er nødvendig.

»En scanning i dag har desværre vist, at Youssef har pådraget sig en meniskskade i højre knæ, der skal opereres snarest. Dette betyder, at han formentlig er ude resten af forårssæsonen,« siger FC Københavns klublæge, Morten Boesen, til fck.dk.

Manager Ståle Solbakken understreger, at skaden kommer på det værst tænkelige tidspunkt.

»For Youssef var det nok det værst tænkelige tidspunkt, det kunne ske. Han har været vores bedste spiller de seneste 3-4 kampe, scoret vigtige mål og har holdt et højt niveau for os rigtig længe. Det er et hårdt slag ikke bare for holdet, men også for ham netop nu, hvor han for alvor var blevet stamspiller. Sidste år på denne tid af sæsonen var han som bekendt uheldig at brække en knogle i foden i en kamp mod AaB - også lige da han nærmede sig sit allerbedste. Vi er dog sikre på, at Youssef kommer stærkt tilbage og bliver en vigtig spiller for F.C. København til næste sæson,« siger nordmanden.

Toutouh selv ærgrer sig selvsagt også.

»Jeg er selvfølgelig rigtigt skuffet over ikke at kunne hjælpe holdet resten af foråret, men jeg håber og tror på, at mine holdkammerater kan fortsætte den gode stime, vi er inde i. Nu vil jeg bruge al min energi på at komme stærkt tilbage så hurtigt som muligt,« siger den uheldige FCK-spiller.

Det er endnu uklart, hvor skaden stiller Youssef Toutouh i forhold til sommerens U21-slutrunde.