FCK overlevede helvedet

De danske mestre fra FC København sled sig tirsdag videre til tredje kvalifikationsrunde i Champions League efter 1-1 i returopgøret mod Beitar Jerusalem.

FC København er klar til to kampe mod portugisiske Benfica om at komme med i Champions League-gruppespillet. Det er facit efter tirsdagens 1-1-resultat i returopgøret mod Beitar Jerusalem i Champions League-kvalifikationens anden runde.

Sæsonens måske vigtigste kamp for det danske mesterhold mod de israelske mestre blev som ventet en nervepirrende og intenst dyst på Teddy Stadium med kælenavnet "Helvedet", hvor FCK først efter den forlængede spilletid kunne finde det store og lettede smil frem, da Marcus Allbäck i det 97. minut udlignede til slutresultatet 1-1. Dermed vandt danskerne samlet med 2-1 efter en 1-0-sejr i første opgør i Parken.

Allerede på tirsdag i næste uge tager FCK til Lissabon for at spille den første kamp mod Benfica. Den samlede vinder af det opgør er videre til turneringens gruppespil, taberen ryger i UEFA Cup./ritzau/