FCK-målscorer glæder sig til Malmö-brag

Målscorer Nikolaj Thomsen glæder sig, og anfører Carlos Zeca begræder, at han må sidde udenfor i gruppefinale.

Carlos Zeca fik torsdag aften sit tredje gule kort i årets Europa League-gruppespil og har dermed karantæne i den afgørende gruppekamp mod Malmö FF 12. december. Arnd Wiegmann/Reuters Fold sammen
Læs mere

St. Gallen. 12. december er der dækket op til fodboldbrag i hovedstaden, når FC København får besøg af Malmö FF.

Kampen har været imødeset længe, men med torsdagens resultater i Europa League-gruppespillet er der nu lagt op til en finale om videre deltagelse i turneringen.

- Vi vidste i forvejen, at det ville blive en fed kamp, men nu bliver den jo endnu federe, siger Nikolaj Thomsen til 6'eren.

Han scorede sejrsmålet i FCK's 1-0-sejr ude over Lugano torsdag aften.

Samtidig vandt Malmö FF 4-3 hjemme over Dynamo Kiev og dermed kan både svenskerne og ukrainerne også gå videre til knockoutfasen.

Dog fører FCK gruppen med ni point foran Malmös otte og Kievs seks, og dermed kan københavnerne nøjes med uafgjort mod den svenske klub.

Derfor er Nikolaj Thomsen også relativt rolig omkring det videre avancement.

- Lige nu er det jo os, der har de bedste muligheder, siger han.

Dog må Thomsen, der ikke har spillet så meget, se sit hold gå ind til gruppefinalen uden anfører Carlos Zeca til rådighed.

Han fik gult kort mod Lugano og har dermed karantæne.

- For at være ærlig er det meget skidt for mig. Jeg er meget ked af det gule kort, så jeg ikke kan hjælpe mit hold i den sidste kamp.

- Men jeg er sikker på, at de andre vil gøre alt for at vinde, og jeg håber, vi kan komme videre, siger Carlos Zeca til 6'eren.

Zeca har spillet alle FCK's tællende kampe hidtil i denne sæson.

/ritzau/