FCK-kultfigur stopper karrieren

Hjalte Bo Nørregaard har spillet sin sidste professionelle fodboldkamp. Det fortæller den 33-årige midtbanestrateg tirsdag til fodboldsitet bold.dk.

»Jeg ser tilbage på en karriere, hvor jeg har haft en masse dejlige oplevelser, og hvor jeg har mødt en masse forskellige og sjove mennesker. Jeg er derudover så heldig, jeg har været med til at vinde noget, spillet i Europa, og jeg har spillet på landsholdet. Det er fedt at have levet af fodbolden i så mange år,« siger Hjalte Bo til bold.dk.

Midtbanespilleren vil til evig tid have en stor stjerne hos FC Københavns fans. Det var nemlig Hjalte Bo Nørregaard, der i sæsonen 2002/2003 i de sidste sekunder af udebanekampen mod Brøndby scorede og dermed sikrede FC København det danske mesterskab.

Det blev til sammenlagt 10 år i FCK-trøjen for Hjalte Bo, der også nåede et udlandsophold i hollandske Heerenveen samt fire a-landskampe. Hans sidste klub blev nordjyske FC Vendsyssel.

Nørregaard satser dog på at fortsætte i fodboldverdenen. Han har allerde taget T-licens.

»Jeg har snust lidt til trænergerningen, og det er meget muligt, det er den vej, jeg går. Jeg har prøvet en masse, som jeg godt kunne tænke mig at give videre. Jeg er ved at undersøge mine muligheder for øjeblikket,« fortæller han til bold.dk.