FCK-keeper stikker til rival efter stor fejl ved VM

Kamil Grabara svarer igen på Mathew Ryans påstand om situationen i FCK efter australierens fejl ved VM.

Mathew Ryan har generelt spillet godt ved VM, men fejlede stort ved 2-0-målet til Argentina. Molly Darlington/Reuters Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Qatar. FC Københavns Kamil Grabara sendte lørdag en stikpille mod klubkammeraten og rivalen Mathew Ryan efter sidstnævntes store fejl mod Argentina ved VM.

- Det må helt sikkert have været politik, skrev Grabara på Twitter efterfulgt af en blinkende smiley, kort efter at Ryan havde mistet bolden til en argentiner og kostet et afgørende mål i Australiens 1-2-nederlag.

Det kan næppe tolkes som andet end en kommentar til et interview, som Ryan lavede med TV 2 om situationen i FC København lige inden VM.

Grabara sluttede således efteråret som klart førstevalg i FCK efter at være kommet sig over en skade, og det skyldes ikke kun sportslige årsager, mener Ryan, der har spillet 11 kampe for FCK.

- Jeg føler mig hårdt ramt af, at jeg ikke spiller i øjeblikket i forhold til det, som jeg har vist, siden jeg kom til klubben. Jeg føler lidt, at det er politiske grunde, der gør, at jeg ikke spiller, sagde Ryan blandt andet til TV 2.

FC Københavns sportsdirektør, Peter "PC" Christiansen, har klart afvist Ryans fornemmelse.

- For det første kan vi endnu en gang slå fast og gerne én gang for alle - at holdet i FCK altid er sat ud fra sportslige vurderinger fra cheftræneren og intet andet.

- Politik, transferplaner eller noget som helst andet har intet med det at gøre og kommer aldrig til at have det, skrev Peter "PC" Christiansen i en mail til TV 2 Sport.

Grabara er som Ryan udtaget til VM. Han har dog endnu ikke været på banen for Polen, som søndag møder Frankrig i sin ottendedelsfinale.

/ritzau/