FCK ikke trygge ved UEFA-afgørelse

FCK vil have garantier for sikkerheden i Jerusalem, og derfor mødes klubbens direktør torsdag med UEFA. Klubben havde ellers sagt ja til at spille i Jerusalem.

De danske mestre fra FC København ændrer nu holdning til UEFA's afgørelse om, at Champions League-kvalifikationskampen imod Beitar skal spilles i Jerusalem. Tirsdag sagde klubben ja ifølge avisen B.T., selv om modstanderen Beitar tidligere er blevet idømt hårde straffe for tilskueruroligheder på hjemmebanen. Men det ændrede sig over natten, og derfor skal FCK's direktør, Jørgen Glistrup, torsdag mødes med UEFA for at redegøre for københavnernes bekymringer, oplyser FCK's bestyrelsesformand, Flemming Østergaard, til politiken.dk.

- Vi vil gennemgå de karantænedomme de har fået i Beitar, og vi vil gennemgå udenrigsministeriets bekendtgørelser omkring advarsler til vores fans, siger FC Københavns bestyrelsesformand, Flemming Østergaard.

Bestyrelsesformanden understreger, at FCK i sidste ende vil følge UEFA's beslutning.

- Hvis UEFA mener, at alle sikkerhedsbetingelser er opfyldt og kan garantere for sikkerheden, så må vi leve med det og spille i Jerusalem. Vi retter os efter UEFA, siger Flemming Østergaard.

/ritzau/