FCK henter offensiv kantspiller til sommer

Benjamin Verbic (i den hvide trøje, red.) bliver ny FCK-spiller til sommer.
Læs mere
Fold sammen

Benjamin Verbi¿ bliver ny FC København-spiller fra sommeren 2015. Den offensive kantspiller kommer til klubben på en fire-årig kontrakt.

Den 21-årige slovener har i denne sæson imponeret med 13 mål og 9 assists over de 30 kampe, han har spillet for sin klub, NK Celje, og det har Ståle Solbakken bemærket.

»Han har nogle af de kompetencer og egenskaber, vi har søgt til at komplimentere truppen. Han er en direkte spiller, der har scoret mange mål og leveret mange assists fra sit udgangspunkt på en af kanterne. Han er rigtigt god med begge ben og søger hele tiden de farlige positioner,« siger manager Ståle Solbakken i en pressemeddelelse.

Benjamin Verbi¿ har trods sin unge alder international erfaring fra både U21 og A-landsholdet i Slovenien.

»Hans alder tilsiger selvfølgelig, at han stadig har masser af potentiale, der endnu ikke er indfriet, men vi forventer, at han fra dag et kan gå ind og bidrage til holdet med sine spidskompetencer. Samtidig har vi haft flere samtaler med både ham og folk omkring ham, og de samtaler har overbevist os om, at han har den rigtige personlighed til en klub som F.C. København,« siger Ståle Solbakken.

Benjamin Verbi¿ er den første forstærkning, som FCK har offentliggjort til næste sæson.