FCK henter irsk landholdsspiller

Ståle Solbakken og FCK har indgået aftale med Kevin Foley.
Læs mere
Fold sammen

FC København og Ståle Solbakken har indgået en aftale med den irske forsvarsspiller Kevin Foley, som spillede i Wolverhampton, da den norske træner stod i spidsen for englænderne.

Kevin Foleys kontrakt med Wolverhampton udløber til sommer, og derfor kan ireren fortsætte i København i den næste sæson, hvis parterne ønsker det, skriver FC København på sin hjemmeside.

Ståle Solbakken roser sin nye forsvarsspiller.

»Kevin Foley er en bundsolid og rutineret back med erfaring fra Premier League, The Championship og det irske landshold. Han vil øge konkurrencen om backpladserne og tage presset lidt af Christoffer Remmer og Ludwig Augustinsson, der henholdsvis er på vej tilbage fra en lang skade og er helt ny i klubben. De vil begge skulle bruge lidt tid, inden de rammer topniveauet. Nu er vi stærkt garderet med Kevin, som er 100 procent pålidelig,« siger Ståle Solbakken til FCKs hjemmeside.

Kevin Foley har spillet i Wolverhampton i størstedelen af sin karriere. Her fik han spilletid i 75 Premier League-kampe i årene 2009-2012. Han har også haft et par afstikkere til Blackpool, og inden han kom til Wolverhampton i 2007, tørnede han ud for Luton Town.