FCK-flop bekræfter retur til Argentina

Læs mere
Fold sammen

Franco Mussis er snart fortid i FC København efter bare et halvt år og 33 minutters spilletid hos vicemestrene.

Den argentinske midtbanemand slog ikke til i FC København, da han kom til klubben i for dårlig form og blev derfor lejet ud til italienske Genoa, hvor det heller aldrig er blevet til mere end syv minutters Serie A-spilletid. Nu skal argentineren så hjem for at få karrieren på ret køl.

- Jeg vil spille i San Lorenzo. Jeg havde andre tilbud, men jeg valgte det her, fordi det er stort, at træneren og lederne spurgte mig om et skifte.  At det er de forsvarende sydamerikanske mestre motiverer mig meget, og alle taler godt om dem, siger Franco Mussis til den argentinske radiostation La Red.

Rygterne om et skifte tilbage til Argentina og San Lorenzo har svirret i et stykke tid, men nu ligner det efterhånden en handel. San Lorenzo sender ifølge det argentinske medie Olé en advokat til Danmark i denne uge for at færdiggøre handlen, som forventes at indbringe FC København små 13 millioner kroner.

Det var næppe, hvad københavnerne havde håbet på, da Franco Mussis for et lille års tid siden blev fløjet ind til kontraktunderskrivelse efter massive forhandlinger med spillerens daværende klub, Gimnasia La Plata, gennem en måned.