FCK: Cornelius er ude i resten af 2016

Andreas Cornelius har som forventet pådraget sig en fiberskade, og han kommer ikke i spil mere i år.

Der bliver ikke mere fodbold i 2016 for FCK-angriberen Andreas Cornelius, som har pådraget sig en fiberskade. Scanpix/Henning Bagger Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

København. Ståle Solbakken fik ret i sin forudsigelse efter FC Københavns 2-1-sejr fredag aften over AaB i Alka Superligaen.

Her lød det fra FCK-manageren, at han forventede at måtte undvære landsholdsangriberen Andreas Cornelius resten af året.

Søndag meddelte FCK så på sin hjemmeside, at Cornelius er ude i resten af efterårssæsonen, efter at undersøgelser har fastslået, at angriberen pådrog sig en fiberskade i fredagens opgør mod AaB.

- Meldingen er helt som forventet, men det er selvfølgelig rigtig ærgerligt og uheldigt timet, fordi vi har nogle spændende opgaver foran os.

- Der er ikke noget, jeg kan gøre ved det, så nu vil jeg bruge min energi på at støtte drengene så godt, jeg kan resten af efteråret og så vende tilbage i vinterens opstart, siger Andreas Cornelius.

Angriberen måtte allerede forlade opgøret mod AaB fredag efter fem minutters spil, da han pådrog sig skaden.

FC København møder tirsdag FC Porto i Champions League, og københavnerne er svækket i offensiven.

Tidligere søndag meddelte Ståle Solbakken via klubbens hjemmeside, at angriberen Federico Santander også definitivt er ude til opgøret mod portugiserne.

Dermed må FCK undvære både Santander og Cornelius mod FC Porto.