FCK-anfører revser Brøndbys bane

sdfghsdfghsdf
Thomas Delaney mente, at søndagens kamp mod Brøndby var det dårligste derby, han havde deltaget i. Fold sammen
Læs mere

Brøndby og FC København leverede for få uger siden et brag af et derby i Telia Parken, så derfor blev der set frem til påskens rematch med stor spænding, men der kom aldrig nogen forløsning - på baggrund af en dårlig bane, og holdene gik fra banen uden at score.

»Det var forfærdeligt. Det var svært at gøre andet. Det er en underligt følelse, man spiller med. Det ene øjeblik kan man score, og det andet øjeblik kan man komme bagud. Der er intet flow i kampen. Men det er det, vi må arbejde med. Intensiteten var der, og det er det eneste, vi kan påvirke,« sagde Thomas Delaney til TV3+ efter kampen.

»Jeg synes ikke, det var et derby værdigt. Men man kan ikke gøre noget ved, at de har problemer med banen herude. Det er ikke vores spillestil, men jeg synes, at vi gjorde det godt. Vores aftaler blev overholdt, og det gik ud på at spille i bagrummet, og det fik vi gjort,« tilføjede FC Københavns anfører.

Han indrømmede efter kampen, at den dårligt spillede kamp var den dårligste, han endnu har deltaget i.

»Ja, desværre. Det er synd, men jeg synes, at begge hold gør deres. Der er god knald på og mange dueller. Det er også værd at tage med,« forklarede Thomas Delaney.

De to hold har nu spillet alle sæsonens tre interne møder. Det blev til to sejre til FC København og et uafgjort resultat.