FC Nordsjælland ville have FCK-profil udvist

I FC Nordsjælland forstår man ikke, at FC Københavns Federico Santander ikke blev udvist i søndagens 1-1-kamp.

Emiliano Marcondes havde flere dueller med FCK's Federico Santander i søndagens opgør i Parken. Scanpix/Anders Kjærbye Fold sammen
Læs mere

FC Nordsjælland hentede søndag et flot point, da udekampen mod FC København i mesterskabsspillet i Superligaen endte med 1-1.

Undervejs var FC Københavns Federico Santander involveret i flere kontroversielle kendelser. Særligt en episode, hvor han sparkede FCNs Emiliano Marcondes, vækker harme hos gæsterne.

Her forstår Marcondes ikke, at Santander ikke blev udvist.

- Jeg dækkede ham op, som jeg gør ved alle hjørnespark. Det irriterede ham åbenbart, og han sparkede mig på balden på grænsen til ryggen, siger Marcondes.

- På et hjørnespark tidligere var han også irriteret, og han sagde noget til mig, jeg ikke forstod.

- Han skulle have haft rødt, men det er tit sådan herinde, at man ikke får meget hjælp, siger Marcondes med henvisning til den manglende udvisning.

Cheftræner Kasper Hjulmand er helt enig med Emiliano Marcondes i, at FC København var heldige med ikke at få Santander smidt ud.

- Han gik hen og sparkede Emiliano hårdt i ryggen - uden bolden var i nærheden. Det må være en klap, der var gået ned på ham. Det er et klokkeklart rødt kort, siger Hjulmand.

Kasper Hjulmand roser sit hold for indsatsen og det ene point. Han mener, at de unge FC Nordsjælland-spillere igen fik vist takter, som lover godt for fremtiden.

- FCK var godt sat op og kom med mere, end de har gjort de seneste kampe, så det var en god kamp. Jeg er stolt af, at vi med dette unge slæng kunne gøre det så svært for FCK.

- Vi manglede lidt coolness, så havde vi fået mere ud af det. Der er noget, der spirer. Der er noget på vej, og drengene bliver også bedre og bedre, siger Hjulmand.

FC Nordsjælland ligger nu nummer fire i mesterskabsspillet i Superligaen.

/ritzau/