FC Nordsjælland i bitter skuffelse

Trods en komfortabel føring måtte FC Nordsjælland noget chokerede se gæsterne fra OB snuppe det ene point med to mål i SAS-ligakampens afsluttende minutter.

FCN-målscorer Henrik Kildentoft (tv) i duel med OB-veteran Thomas Helveg i den underholdende 3-3 kamp i FArum Park. (foto: Keld Navntoft/Scanpix) Fold sammen
Læs mere

Ærgrelse og vantro var til at tage og føle på, da FC Nordsjælland i går for anden kamp på stribe måtte nøjes med uafgjort 3-3.

I modsætning til torsdagens udsatte kamp i Århus, hvor det var Morten Wieghorsts mandskab, der med en slutspurt hentede en remis mod AGF, var det i gårsdagens opgør OB, som fiksat turbo på med to mål i de fire minutters overtid.

Indtil da havde de med anstand frysende tilskukere i Farum Park indstillet sig på, at hjemmeholdet skulle gå til vinterpausen med tre lune point på kontoen. Sådan så det ud, da Henrik Kildentoft umiddelbart inden pausen øgede til 3-1 efter en halvleg, hvor hjemmeholdet både havde haft dominans og det bedste spil.

Billedet vendte ikke afgørende i de sidste 45 minutter, selv om OB fik etableret et pres i kraft af holdet veldokumenterede fysiske styrke.

Da FCNs Johnny Lundberg reddede et OB-forsøg på stregen troede de fleste formentlig, at nordsjællænderne skulle køre kampen hjem, men Peter Nymann og Ulrik Laursen ville det anderledes og sørgede for sæsonens 10. pointdeling for odenseanerne.

Med til historien hører dog, at FC Nordsjælland i 1. halvleg fik tildelt en hovedstødsscoring til 2-1 føring ved Johnny Lundberg, som TV-billederne viste var forkert, da en OBs Morten Bisgaard på tydeligvis fik afværget uden at bolden havde været på den målgivende side af stregen.

Med det uafgjorte resultat er FC Nordsjælland stadig placeret midt i tabellen, mens OB er ved at miste kontakten til den absolutte top.