FC Nordsjælland henter Jens Stryger Larsen

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den tidligere Brøndby-spiller har underskrevet en tre-årig kontrakt, og han slutter sig straks til holdets træningslejr i Polen. Det skriver FC Nordsjælland på sin hjemmeside.

Jens Stryger kommer til klubben på en fri transfer, da hans kontrakt med Brøndby udløb 1. juli, og der har været meldt om bred interesse for den 22-årige spiller. Men det bliver altså FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand, der får fornøjelsen af at arbejde med Strygers kvaliteter, og det er klubbens sportsdirektør Jan Laursen særdeles glad for:- Det er fantastisk at kunne hente endnu en etableret dansk Superliga-spiller. I Stryger får vi en spiller med høj fart, og én, der kan dække mange positioner, og som har fysik og energi på et meget højt niveau. Han var uden tvivl en afgørende faktor til, at Brøndby forblev i den bedste række. Han viste stor mental styrke hele vejen gennem en udfordrende sæson for Brøndby, siger Jan Laursen.

Jens Stryger Larsen fik sin debut i Superligaen i november 2009, og han har 45 gange spillet for diverse danske ungdomslandshold. Det skulle gerne på et senere tidspunkt også blive til A-landskampe, og det mål håber Jens Stryger, at FC Nordsjælland kan hjælpe ham hen imod:

- Jeg ser meget frem til at starte i FC Nordsjælland. Der har været en del tilbud fra både ind- og udland, og jeg har vurderet mulighederne op mod hinanden, for det skulle alt sammen passe med mine ambitioner og udviklingsplan. Det gør det her i FCN, hvor der er balance i det hele. Det har også talt til FC Nordsjællands fordel, at klubben skal spille med i europæisk fodbold. FCN kan hjælpe mig til at få min udvikling i den rigtige retning, så jeg kan få opfyldt mine ambitioner og drømme om A-landsholdet. Jeg har haft en del samtaler med trænerne, og den plan, de har lagt for mig, glæder jeg mig meget til, siger Jens Stryger Larsen.

Kasper Hjulmand glæder sig over den aggressivitet og fart, som han forventer, at Jens Stryger Larsen bringer til holdet:

- Han har potentialet til noget rigtig stort, og vi glæder os til at arbejde med ham, så vi kan gøre ham endnu klogere og måske mere rolig i nogle sammenhæng, men stadigvæk udnytte sin dynamik. Vi tror på, at det her er stedet, hvor han kan få lagt det næste lag på sit spil, og derfor vil han være en gevinst for holdet. Nu glæder vi os bare til at få ham ned i træningslejren og få ham arbejdet ind i gruppen, siger Kasper Hjulmand.

FC Nordsjælland kunne mandag præsentere Martin Vingaard som en anden forstærkning. og tidligere har man også hentet Kim Aabech.