FC Midtjylland tilbage på andenpladsen

FC Midtjylland lagde efter sommerpausen ud med et lidt overraskende nederlag til Horsens, men siden har »ulvene« været tilbage i samme succesfulde spor som i sidste sæson.

FCM's Simon Poulsen jubler over Frank Kristensens (th) scoring til 1 - 0. Foto: Palle Hedemann Fold sammen
Læs mere

I hvert fald pointmæssigt, for siden det nævnte nederlag er det blevet til tre sejre i træk. Den seneste kom i hus aftes, hvor AaB blev besejret 2-1 på SAS Arena i Herning, og så er FC Mitdjylland tilbage på den andenplads, som holdet endte på i foråret.

Hjemmeholdet kom foran efter 25 minutter, hvor Frank Kristensen scorede på hovedstød efter et meget flot opspil i højre side, og blot to minutter senere scorede Baba Collins til 2-0.

Det var Mikkel Thygesen, der lagde op til Baba Collins ved at spille ham helt fri i feltet, men ellers var Thygesen endnu ikke helt oppe i det gear, han var i, inden han i vinterpausen skiftede til Borussia Mönchengladbach, hvor han aldrig slog til.

Men trods ni point ud af i ni mulige i de seneste kampe har man faktisk indtryk af, at såvel Mikkel Thygesen og FC Midtjylland generelt har mere at byde på.

Selv om AaB, der har fået en skidt sæsonstart, kun tabte med et enkelt mål, var det først til allersidst, der kom lidt spænding om resultatet, idet Siyabonga Nomvethe først reducerede få minutter før tid.