FC Midtjylland-måltyv ked af bænkeplads

Christian Olsen må fortsat finde sig i at være indskifter i FC Midtjyllands angreb. Men på sigt er der grænser for tålmodigheden, siger han.

Han blev landskendt i sidste sæson som indskiftningernes konge og scorede 11 mål i 25 SAS Liga-kampe, selv om han indledte de 20 af kampene på bænken. Alligevel er Christian Olsen blot tredjevalg til den enlige plads helt i front hos FC Midtjylland efter Frank Kristensen og Serghei Dadu.

- Der skal ikke gå flere sæsoner uden fast spilletid, så må man finde noget nyt. Jeg kan godt se mig selv i FC Midtjylland noget tid endnu, men senest om et år skal jeg gerne spille mere fast, for det går ikke med to år uden at være fast mand, siger Christian Olsen. Han møder forståelse fra træner Erik Rasmussen.

- Vi vil skifte ham rigtig meget ind, og han vil også få chancer i startopstillingen. Griber han dem, så er han selvfølgelig med, sådan er det. Det kan godt være, at han om et år vil sige, at "nu har jeg siddet på bænken i to år og vil gerne prøve at komme til en klub, hvor jeg kan blive starter". Så vil vi selvfølgelig, som med alle andre spillere, tage en snak med ham om det og overveje, hvordan vi stiller os over for ham, siger Erik Rasmussen.

/ritzau/