FC Midtjylland køber Furuseth

FC Midtjylland har hentet midtbanespilleren Petter Furuseth hos Viborg. Nordmanden tiltræder på en treårig kontrakt. FCM's Christian Olsen går den anden vej.

Lang tids spekulationer blev fredag til realiteter, da fodboldklubben FC Midtjylland hentede nordmanden Peter Furuseth hos SAS Liga-kollegerne Viborg FF. Den 29-årige midtbanespiller tiltræder den 1. januar på en treårig aftale. Den anden vej går FCM's Christian Olsen, angriberen er lejet ud til Viborg for forårssæsonen.

Petter Furuseth har været en af Viborgs mest fremtrædende spillere i et ellers meget dårligt efterår, og med klubskiftet forlader han samtidig en oplagt nedrykningskandidat til fordel for en klub, der har en erklæret målsætning om at vinde det danske mesterskab senest i 2011.

- Jeg har haft det supergodt i Viborg og er meget taknemmelig for det halve år, jeg fik i klubben. Men jeg er også meget taknemmelig over, at jeg fik muligheden for at skifte til Midtjylland. Nu står vi tilbage med tre tilfredse parter. Både Midtjylland, Viborg og jeg selv kan være tilfredse efter den løsning, vi er nået frem til, siger Petter Furuseth til Viborgs hjemmeside.

Petter Furuseth har tidligere spillet for Örebro, Brann, Hammarby og Stabæk.

/ritzau/