FC København kan ramle ind i AaB i pokalkvartfinale

FC København skal i pokalkvartfinalen møde vinderen af ottendedelsfinalen mellem HB Køge og AaB.

Nicklas Bendtner var med et mål med til at sikre FC København en plads i kvartfinalen, hvor holdet nu skal møde enten HB Køge eller AaB. Claus Bech/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Der er lagt op til lidt af et brag i kvartfinalerne af landspokalturneringen, hvis AaB vinder den udskudte ottendedelsfinale mod HB Køge.

I så fald skal AaB på hjemmebane møde FC København i kvartfinalen. Det er de aktuelt to bedst placerede superligamandskaber, der stadig lever i pokalturneringen.

Lodtrækningen til kvartfinalerne blev foretaget torsdag aften, og her stod det også klart, at Randers FC tager imod Sønderjyske i kvartfinalen.

Vinderen af ottendedelsfinalen mellem Fremad Amager og AC Horsens får i kvartfinalen hjemmebane mod Silkeborg.

Endelig skal vinderen af ottendedelsfinalen mellem AB og Esbjerg på hjemmebane møde AGF, der torsdag slog OB ud, i kvartfinalen.

Det er planen, at de fire kvartfinaler skal spilles mellem 3. og 5. marts næste år.

Allerede nu står det klart, at det bliver to nye finalister i forhold til sidste sæsons finale, hvor FC Midtjylland slog Brøndby.

I tredje runde tabte FC Midtjylland 0-1 ude til Fremad Amager, mens Brøndby, der har været i finalen de seneste tre sæsoner, onsdag tabte sin ottendedelsfinale på hjemmebane med 0-1 til Sønderjyske.

Af de resterende ottendedelsfinaler skal både AB-Esbjerg og Fremad Amager-Horsens spilles på onsdag.

HB Køge og AaB, hvis kamp blev udsat onsdag på grund af en lukket Storebæltsbro, tørner i stedet sammen 27. november.

/ritzau/