Ex-AGF-træner: Det handler om mere end resultater

Erik Rasmussen har før været træner i AGF. Han tror ikke på, at Peter Sørensens fyring kun handler om resultater. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Erik Rasmussen ved, hvordan det er at blive fyret i AGF, og så sent som i søndags var han på plads i Aarhus som ekspertkommentator på Canal9, da hele sagen om Peter Sørensens forhold til truppen på ny blev bragt til debat. Han tror ikke på AGF-ledelsens begrundelse af fyringen som baseret på det seneste års tids resultater.

- Der ligger altid rigtig mange ting bag sådan en fyring, og jeg tror ikke på, at det kun er resultaterne, der har fået ledelsen til at fyre ham. Havde han haft truppen bag sig, var han ikke blevet fyret. Ser du på resultaterne i AGF, er det nogenlunde det samme som i OB og mange andre ambitiøse klubber, men man har utvivlsomt vurderet, hvordan det så ud med opbakningen fra truppen, og hvad mediebilledet har været de seneste dage, siger Erik Rasmussen, der har holdt kontakten med en pæn del af spillertruppen, siden han blev fyret i maj 2010.

- Han er blevet fyret på grund af uoverensstemmelserne i truppen og ikke på grund af resultater alene. Det er jeg ikke et øjeblik i tvivl om. Når det er sådan, at man lægger sig ud med toppen af hierarkiet, hvor spillere som Steffen Rasmussen og Casper Sloth, som det største salgsobjekt, befinder sig, så havner man meget let i problemer, siger Erik Rasmussen.