Evertons nedtur tæt på at fortsætte i pokalen

Romelu Lokaku blev dagens helt for Everton.
Læs mere
Fold sammen

Everton var få minutter fra at forlade årets FA Cup allerede efter tredje runde, men et mål i de døende minutter sikrede dem 1-1 mod Premier League-kollegaerne fra West Ham.

De har haft svært ved at få det til at spille i Beatles-byen, Liverpool, denne sæson. Udover at Liverpool konstant leverer svingende præstationer, så har også Everton svært ved at finde melodien.

I Premier League indtager de en lidet flatterende 13.-plads blot fire point fra nedrykningsstregen. Og det må siges at være skuffende efter de flotte takter, som holdet viste i sidste sæson, hvor manager Roberto Martinez imponerede stort i debutsæson.

Heller ikke i FA Cuppen kom det til at svinge for dem, da de tirsdag aften havde besøg hjemme på Goodison Park af West Ham.

Efter en kedelig første halvleg kom der gang i måltavlen i anden halvleg, da James Collins kom først på et hjørnespark og flot bragte London-klubben foran 1-0.

Herefter startede et langt Everton-pres for udligning, men uden for alvor at komme tæt på.

Dybt inde i dommerens overtid dukkede Romelu Lukaku dog op og reddede dagen for Everton, da han gjorde det til 1-1. Derefter forsøgte Everton at få lagt det sidste pres - men uden held. Derfor kan de to klubber se frem til en omkamp i London i den nærmeste fremtid.

Vinderen af opgøret kommer til at møde enten Doncaster eller Bristol City, der ligeledes skal ud i en omkamp efter uafgjort.

Også aftenens anden FA Cup-kamp endte uden vinder, Scunthorpe og Chesterfield spillede 2-2.