Et point gjorde alle glade i Hobro

Superligaen har ikke meget mere spænding tilbage i sig, og hvis man er af en meget anden holdning end det, skulle man ikke kigge mod pointdelingen i Hobro, der fik 2-2 mod Silkeborg.

Kampen var underholdende og med gode mål, hvor især Mads Hvilsoms kanonskud kan ramme sæsonens highlights, men mens Hobro allerede ser ud til at have sikret sig en ny sæson i den bedste række, venter Silkeborg stort set bare på, at første division starter efter sommerferien. Derfor var et point acceptabelt for begge parter.

»Vi er tilfredse med, at vi tre kampe i streg har fået point. Når man tænker på vores position i tabellen, viser det nogle ganske solide skridt, vi har taget frem. Der er også cadeau til spillerne, at de kommer ud og får en hurtig scoring,« siger Silkeborg-træner Kim Poulsen til Canal 8 Sport.

Den samme tilfredshed var der i Hobro, hvor tomålsskytten Mads Hvilsom glædede sig over endnu et point til nordjyderne.

»Jeg må indrømme, at lige da vi scorede (til 2-1, red.), tænkte jeg, at nu får vi tre point. Men så scorer de lige efter, og så dør kampen lidt ud, synes jeg,« siger Hvilsom og sætter ord på fornemmelsen i kroppen efterfølgende.

»Jeg synes klart, at det er os, der spiller bedst. Men de kommer forbi to gange, og når man kommer bagud efter et par minutter, gør det det hele lidt sværere. Vi skal være tilfredse med et point her, for det er faktisk et godt Silkeborg-hold, vi møder. De har gjort det rigtig fint i foråret.«