Esbjerg-træner: Sidste udkald for direkte redning

Lars "Lungi" Sørensen har skærpet tonen over for spillerne i Esbjerg, der lørdag skal forsøge at slå Horsens.

Arkivfoto. Lars "Lungi" Sørensen har skærpet tonen over for spillerne i Esbjerg, der lørdag skal forsøge at slå Horsens. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Fisker

Superligaklubben Esbjerg skal til at skrabe point sammen, hvis vestjyderne vil undgå sæsonafslutningens nervepirrende knald-eller-fald-kampe om nedrykning til 1. division.

Esbjerg-træner Lars "Lungi" Sørensen og hans mandskab har endnu fire kampe at gøre godt med i gruppespillet.

Lørdag kommer AC Horsens på besøg i Esbjerg.

»Jeg har skærpet tonen over for spillerne i forhold til, at det er nu, det gælder,« siger Lars "Lungi" Sørensen til klubbens hjemmeside.

»Selv med sejre vil hver af de næste fire kampe være vores sidste mulighed for at nå en af de to øverste pladser i puljen.«

»Jeg retter al fokus mod at vinde én fodboldkamp, fordi det vil være så vigtigt mentalt for selvtilliden og for troen på, at dette kan lykkes,« siger Esbjerg-træneren.

Randers FC topper gruppespillet med 37 point foran OB med 32. AC Horsens har 30 og Esbjerg 25 point. De to bedste hold går fri af nedrykningskampene.

De to svageste skal til gengæld kæmpe for at undgå nedrykning med hold fra det andet gruppespil, hvor AaB, Silkeborg, AGF og Viborg kæmper mod hinanden.