Esbjerg-træner: AGF-opgør vil minde om europæiske kampe

Lars "Lungi" Sørensen glæder sig over tre ubesejrede kampe i streg inden de vitale kampe mod AGF.

Træner Lars Lungi Sørensen er fortrøstningsfuld inden Esbjergs kampe mod AGF. Scanpix/Frank Cilius
Læs mere
Fold sammen

Esbjerg spillede mandag 1-1 i Alka Superligaen hjemme mod OB. Resultatet ændrer ikke ved, at vestjyderne slutter sidst i nedrykningsspillets pulje 1 og nu kan se frem til to playoffkampe mod AGF i kampen for overlevelse.

Esbjerg har hentet fem point i de seneste tre kampe, og ifølge cheftræner Lars "Lungi" Sørensen er det et vigtigt parameter for succes.

- Vi er ubesejrede i de seneste tre kampe, og det har styrket os. Vi kan bruge det til en helt masse frem mod de vanvittige kampe, der venter nu, siger han.

AGF kommer til opgørene med tre sejre i bagagen, og det bliver derfor to formstærke hold, der tørner sammen.

- AGF står ligesom os godt rustet til playoffkampene. Jeg er sikker på, at kampene mod dem bliver noget helt specielt, og det kommer til at minde meget om europæiske kampe, siger Lars "Lungi" Sørensen.

Højrebacken Otar Kakabadze ser frem til de kommende kampe og hæfter sig ved, at humøret blandt spillerne er godt.

- Mod OB kunne man godt mærke, at det ikke var den vigtigste i sæsonen, men vi leverede alligevel en godkendt indsats. Stemningen i truppen er også god, så nu skal vi bare forberede os bedst muligt.

- Vi føler os meget klar til kampene mod AGF, og vi tror på tingene efter en god periode. Vi ved, at kampene er ekstremt vigtige, og hvis vi bliver lidt mere kyniske foran målet, skal vi nok klare det, siger georgieren.

Esbjerg og AGF tørner sammen i weekenden i Esbjerg, hvorefter der spilles returkamp i Aarhus.

Taberen fra dobbeltopgøret møder taberen fra opgørene mellem Viborg og Horsens om at undgå den 14.-plads, der er lig med direkte nedrykning.

/ritzau/