Esbjerg tog initiativet og vandt

Det første kvarter var efter Esbjerg-træner Troels Bechs mening afgørende for, at vestjyderne sad så tungt på Lyngby og vandt 6-1.

Der gik 35 minutter, før Søren Rieks fik scoret Esbjergs første mål i 6-1-sejren over Lyngby, men kampen var rent faktisk afgjort inden da, hvis man spørger vindernes træner, Troels Bech.

- Vi er rigtigt gode til at have bolden, men det er Lyngby også. På den måde minder vi meget om hinanden, og derfor var det meget vigtigt, at det var os, der først fik sat vores spil i scene og fik overtaget på midtbanen. Var de først kommet i gang på samme måde, ville vi have haft det svært, sagde Bech efter kampen.

Selv om det er længe siden, at Esbjerg har lavet seks mål i en SAS Liga-kamp, så mente holdets træner ikke, at man behøvede at gå så langt tilbage i hukommelsen for at finde en kamp, hvor spillet har flydt lige så godt, som det var tilfældet mandag aften.

- Jeg synes også, at vi spillede godt i Parken i sidste spillerunde, selv om vi tabte 2-5. Det er bare nemmere at overbevise jer journalister og omverdenen, når vi vinder så stort som i dag, sagde fynboen.

/ritzau/