Esbjerg tæt på ny angriber

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Esbjerg skabte søndag en masse chancer og var godt kørende mod FC Nordsjælland, som man besejrede i alle kampene i Superligaen i sidste sæson, men skarpheden manglede.

Selv om jyderne scorede to gange, måtte man gå fra banen med nul point i 2-3-nederlaget, og det skyldtes ikke mindst, at effektiviteten manglede hos de forreste.

Godt nok scorede Martin Pusic i anden halvleg, men angriberen brændte et straffespark i kampen og var lige som kollega Mick van Buren meget uskarp, og nu er en ny offensiv-spiller meget tæt på at kunne tage konkurrencen op med dem.

- Vi mangler stadig en til offensiven, og vi har et par kandidater til positionen og den profil, vi synes, vi gerne vil have, men det er ikke altid, vi selv kan afgøre tempoet i, hvor hurtigt sådan noget skal gå, men vi håber selvfølgelig hver dag, at når vi når til midnat, så kan vi lukke det. Men lige nu kan jeg ikke sætte dag på, men vi arbejder på det, siger EfB-chefen Niels Erik Søndergaard, der ikke vil afvise, at der er flere forstærkninger på vej til Niels Frederiksens trup.

- Lige nu går vi benhårdt efter at få lukket en offensiv spiller, og så må vi derefter se, hvordan det ser ud rent budgetmæssigt - også i forhold til Europa League.

Samtidig vil klubben gøre sit for, at mandskabet i hvert fald ikke mister flere profiler. Op til denne sæson har man sagt farvel til Kian Hansen og Peter Ankersen, mens tvillingen Jakob Ankersen, som scorede mod FC Nordsjælland, også bliver talt væk.

- Vi vil forhåbentlig ikke sælge mere, hvis du spørger mig. Jeg ved godt, der er flere spillere, som der stadig er salgspotentiale i, men lige nu ønsker vi ikke, at der skal nogen ud.