Esbjerg og Randers delte i kedelig forestilling

Der er fare for søvnige bilister i Esbjerg mandag aften. De folk, der var troppet op for at se to af Superligaens formsvageste hold, fik nemlig en oplevelse, der kunne lulle selv den mest sukkerchokkede fire-årige i søvn. 0-0.

Første halvleg var ét langt argument for færre hold i Superligaen, og kun en enkelt gang var der antydningen af en chance, da Kevin Mensah sprintede fra Alexander Fischer, men indlægget nåede Daniel Larsson ikke frem til.

Efter den triste affære i en ligeså trist vestjysk stemning handlede Niels Frederiksen. Ind med Casper Nielsen, og så skete der lidt. Esbjerg fik momentum - og fremtvang en større mulighed til Larsson, der på fribryder-manér skubbede sig fri af Mads Fenger, men sparkede lige på Johnsson.

Randers fik også vist, at de havde taget bare en anelse vilje med sydpå. Ishak flugtede over mål et kvarter før tid, inden manglende kvalitet igen skulle blive underholdningen. Randers-målmand Johnsson boksede forbi bolden, og på stregen sparkede Fenger den ind i ryggen på en medspiller, men den gik over mål.

Og så kunne tilskuerne lukke øjnene igen.