Esbjerg er klar til at lade Fellah gå

Mohammed Fellah kan være på vej tilbage til Norge efter kun halvanden sæson i Superligaen. Fold sammen
Læs mere

Esbjerg hentede i begyndelsen af sidste sæson Mohammed Fellah i Vålerenga, men den teknisk dygtige nordmand har haft problemer med at finde sig til rette på Superliga-holdet, og derfor kan han allerede nu være på vej væk.

BT erfarer, at Mohammed Fellah er på blokken i sin gamle klub Vålerenga, og Esbjergs sportschef, Niels Erik Søndergaard, bekræfter, at en skilsmisse med den 25-årige offensivspiller kan komme på tale i vinterens transfervindue.

»Jeg vil da ikke afvise, at han skal tilbage til Norge, hvis der kommer et bud. Det er rigtigt, at vi har indikeret, at det godt kan være, der skal findes en løsning med Mohammed Fellah. Han har også indikeret, at han måske godt kan være interesseret i at komme tilbage til Norge, men det er ikke, fordi der ligger noget konkret,« siger Niels Erik Søndergaard.

Da Esbjerg købte Mohammed Fellah i august 2013, spillede klubben med i Europa League, men ledelsen lavede fejl i registreringen af Fellah, og han kom ikke til at spille med i gruppespillet, som var noget, der havde trukket ham til den jyske vestkyst.

Uheldene har i det hele taget forfulgt starten på Mohammed Fellahs Esbjerg-karriere, og da sidste sæsons forårssæson gik i gang, løb han ind i en muskelskade, der holdt ham ude i flere uger, og det blev kun til 12 optrædener på holdet.

Samme antal har han opnået i denne sæson, og en situation, hvor en til hensigten indkøbt profil ryger ind og ud af holdet, er ikke holdbar for Esbjerg.

»Vores udgangspunkt er, at hvis vi henter udenlandske spillere, så skal de være omkring stammen af holdet, for ellers vil vi gerne bruge en ung dansker, og lige nu har vi haft lidt svært ved at finde den rigtige position til Mohammed Fellah i forhold til den måde, vi vil spille fodbold på. Og det har ikke noget at gøre med, at han ikke er en fantastisk dygtig spiller, for det er han,« tilføjer Niels Erik Søndergaard og fortsætter:

»Han har haft kampe, hvor han har været klart banens bedste spiller, men der er også nogle gange, hvor man lige skal passe ind på holdet, og dér har vi ikke fundet hans rolle endnu. Men vi må afvente og se, hvad der sker. Jeg er i dialog med hans rådgiver, og det kan godt være, vi skal finde en løsning over vinteren.«

Mohammed Fellah er i øjeblikket at finde i Norge, og trods flere forsøg er det endnu ikke lykkedes bt.dk at få en kommentar fra ham.