Eriksen trodsede kritik og scorede - men City vandt efter straffe-orgie

Christian Eriksen efter sit mål for Tottenham lørdag. Fold sammen
Læs mere
Foto: JCairnduff
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Manchester City vandt 4-1 over Tottenham i lørdagens tidligere Premier League-kamp. En underholdende kamp, der sagtens kunne have budt på flere scoringer, hvis de to hold havde været lidt bedre til at sparke straffespark.

Der blev nemlig dømt hele fire straffespark - tre til City og et Tottenham - men de formåede kun at score på halvdelen. Det er første gang i 14 år, at der bliver dømt så mange straffespark i en Premier League-kamp.

Hjemmeholdets Sergio Aguero stod for alle Citys scoringer, mens danske Christian Eriksen lavede Tottenhams eneste mål.

Sergio Aguero løber formentligt med alle overskrifterne, men en eminent spillende Joe Hart i Manchester City-målet var også en medvirkende årsag til, at Christian Eriksen og Tottenham ikke fik noget med fra Etihad Stadium.

Han diskede op med et par store redninger i første halvleg, og da han reddede Roberto Soldados forkølede straffesparksforsøg i anden halvleg, fjernede han alt selvtillid fra Tottenham-spillerne.

Tottenhams Federico Fazio startede inde i sin Premier League-debut, men det bliver næppe en han kommer til at huske for noget positivt. Han fik nemlig rødt kort efter at have begået et dumt straffespark ved stillingen 2-1. Det gav Aguero muligheden for at sætte dødstødet ind.

Derefter var det op ad bakke for gæsterne, der mest af alt skulle koncentrere sig om at begrænse nederlaget. Det blev dog til en enkelt scoring til sidst, da Aguero fuldendte sin dag men sin fjerde scoring efter en flot afslutning i det fjerne hjørne.