Eriksen sætter journalist på plads: Vi var kun bagud 1-3!

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De engelske fodboldfans ligger for Christian Eriksens fødder for tiden. Mandag lagde danskeren op til to mål og scorede selv ét, da Tottenham vandt 5-0 over Sunderland. Lørdag var han på pletten igen.

Dybt inde i overtiden i kampen mod West Bromwich scorede Eriksen til 3-3 og fuldførte dermed et vanvittigt Tottenham-comeback, efter London-klubben var kommet bagud med 0-3 efter 31 minutter.

Det var da også tydeligt, at Christian Eriksen har selvtilliden i orden for tiden, da han blev interviewet af engelsk presse efter kampen:

I var ned med 0-3 ved halvleg. Hvad sagde træneren til jer i omklædningsrummet, blev danskeren spurgt.

- Den stod nu 1-3, korrigerede danskeren uden at fortrække en mine for så at fortsætte: 

- Allerede i første halvleg havde vi chancer til at score. Men efter deres tredje scoring gav alle lidt op. Heldigvis fik

vi et mål inden pausen - og det holdt os inde i kampen. 

West Bromwich kom foran 1-0 efter bare ét minuts spil. Tre minutter senere blev den føring fordoblet. Ifølge den danske playmaker var Tottenham selv skyld i den dårlige start:

- Vi var nervøse og skabte problemer for os selv, Det var en lang dag, men vi kom heldigvis tilbage. Det er nok også det eneste positive ved kampen i dag. 

Ved det udlignende mål viste Christian Eriksen igen prøver på sin fabelagtige sparketeknik, da han først tæmmede bolden, tog et hurtigt træk og dernæst kanonerede bolden op i krydset. Over for TV3 Sport fortalte han, at holdkammeraterne blev nervøse, da han ikke skød første gang: 

- Folk blev åbenbart nervøse, da jeg ikke skød med det samme. Men jeg tænkte, jeg hellere måtte få bolden under kontrol og få et ordentligt træf på den. Og det gjorde jeg heldigvis, lød det fra den ydmyge dansker.