Eriksen reddede Tottenham: Et af mine vigtigste mål

Med sit mål mod Crystal Palace sørgede Christian Eriksen for, at Tottenham holder sig til i topstriden.

Christian Eriksen afgjorde kampen mod Crystal Palace 13 minutter før tid. Reuters/Matthew Childs Fold sammen
Læs mere

Et præcist hug fra den giftige højrefod har på ny bragt formstærke Christian Eriksen i overskrifterne i den engelske Premier League.

Da det mere og mere lignede 0-0 i en chancefattig kamp mod Crystal Palace onsdag aften, lynede den danske kreatør pludselig med et langskud, som skaffede Tottenham tre meget vigtige point i topstriden.

En scoring, som Eriksen ikke underkender betydningen af.

- Det var et af mine vigtigste mål. Det betyder meget, siger han til Sky Sports.

- Vi havde det svært i nogle perioder af kampen og skabte ikke mange store chancer, men heldigvis scorede vi på en halv chance, siger han.

Målet var Eriksens ottende i Premier League i denne sæson, og det forlængede Tottenhams sejrsstime til otte i træk.

- Nogle gange skal man bare finde en måde at vinde på. Stort øjeblik fra tryllekunstneren, skriver angriberen Harry Kane på sin Twitter-profil med henvisning til Eriksens afgørende aktion.

Manager Mauricio Pochettino stormede jublende op og ned ad sidelinjen efter danskerens mål, der faldt blot 13 minutter før tid.

- Det var et pragtfuldt mål. "Golazo", som vi kalder det i Spanien. Jeg synes, jeg havde ret til at løbe ned ad linjen for at fejre det, siger Pochettino ifølge Tottenhams Twitter-profil.

- Sejren er virkelig god for vores tro på tingene, og nu glæder vi os til derbyet (mod Arsenal, red.) i weekenden. Der vil alle gerne være på White Hart Lane, lyder det fra Tottenhams manager.

Tottenham er på andenpladsen fire point efter førende Chelsea med fem kampe tilbage.

/ritzau/