Eriksen og Tottenham er klar til CL-dynamitgruppe

Tottenham-spillerne ser især frem til at møde de forsvarende Champions League-mestre fra Real Madrid.

Christian Eriksen og Tottenham er endt i en svær gruppe i Champions League, da de blandt andre skal møde de forsvarende mestre fra Real Madrid. Reuters/Dylan Martinez
Læs mere
Fold sammen

London. Torsdag blev det ved et storstilet Uefa-show kendt, at Christian Eriksens klub, Tottenham, er endt i en dynamitgruppe i Champions League-gruppespillet.

Real Madrid, Borussia Dortmund og Apoel er gruppemodstanderne for de engelske vicemestre, men det bekymrer ikke Tottenham-spillerne.

- Det er en god lodtrækning. Man forventer at spille mod de bedste i Europa i Champions League, og det er spændende for os, siger sidste sæsons topscorer i Premier League, Harry Kane, til Tottenhams hjemmeside.

- Man vil prøve sig selv af mod de bedste, og Real Madrid er de bedste i øjeblikket.

- Jeg er sikker på, at Wembley vil være fyldt til kampene, og vi kan ikke vente med at komme i gang, siger Kane.

Tottenham er i øjeblikket ved at få bygget nyt stadion, så i denne sæson spiller klubben sine hjemmekampe på stadionet Wembley, som det engelske fodboldlandshold også bruger til sine hjemmekampe.

Også midtbaneslideren Eric Dier ser frem til igen at prøve kræfter med europæisk fodbold.

- Det er en meget spændende gruppe, og vi ved fra sidste sæson, at der ikke er nemme kampe i Champions League, siger Dier.

I den seneste sæson spillede Tottenham også Champions League-gruppespil.

Der var englænderne i gruppe med CSKA Moskva, Bayer Leverkusen og Monaco, og Tottenham måtte nøjes med en tredjeplads i gruppen efter Monaco og Leverkusen.

Dier ser frem til alle kampe i gruppen, men fremhæver mødet med de to seneste sæsoners Champions League-vindere fra Real Madrid.

- At spille mod Real Madrid bliver en fantastisk oplevelse for os. Det er det, som Champions League handler om: at spille mod de bedste i Europa.

Danske Christian Eriksen har også meldt sig klar til Champions League, da han på sin Twitter-konto har postet et billede af Tottenhams gruppe med ordene "Let's go".

Tottenham spiller første kamp på hjemmebane mod Borussia Dortmund 13. september.

/ritzau/