Eriksen modsiger sin træner: Godt for holdet med Europa League

På et pressekonference torsdag i sidste uge delte Tottenham-træner Mauricio Pochettino åbenhjertigt sin analyse af ulemperne ved at deltage i Europa League. Men nu modsiger Christian Eriksen sin træner.

Pochettino var helt klar i spyttet, da han udlagde sit syn på holdets deltagelse i den europæiske turnering.

»Det er meget vanskeligt at kombinere Europa League med Premier League og begge cup-turneringer,« siger han og forklarer den eneste fordel ved at deltage i den europæiske turnering:

»Det er godt for klubbens økonomiske situation,« siger han ifølge den engelske lokalavis Ham&High.

 

Klubbens danske midtbanekreatør er dog uenig med sin træner. Han fortæller, at Tottenhams deltagelse i Europa League er noget, mange spillere sætter pris på.

»Jeg vil hellere spille i Europa end ingenting. Selvfølgelig er der mange kampe, men hvis du har en bred trup, som vi har, synes jeg ikke, man skal se det som en skuffelse at være med i Europa,« siger Christian Eriksen.

Den danske landsholdsspiller fortæller også, at deltagelse i den europæiske turnering kan have betydning i jagten på nye spillere til klubben.

»Er det en faktor, når man skal hente nye spillere? Det tror jeg, det ville det være for mig personligt. Jeg ved ikke, om det er sådan for andre, men jeg tror det. Selvfølgelig vil det sandsynligvis hjælpe holdet og klubben (hvis Tottenham kvalificerer sig, red.).«

Han erkender dog, at træneren sidder med ansvaret over en række svære beslutninger, når holder deltager i så mange turneringer.

»Selvfølgelig er det vanskeligt, jeg er glad for, at jeg ikke er ansvarlig for at sætte holdet til kampene.«