Eriksen fortsætter måltørken i Tottenham-nedtur

Christian Eriksen og Tottenham tabte lørdag eftermiddag 0-1 til Aston Villa, hvor den danske landsholdsspiller igen ikke viste tegn på den målform, han ellers havde tidligere i sæsonen.

Christian Eriksen har ikke gang i sin bedste periode som fodboldspiller i øjeblikket. I hvert fald ikke bedømt på midtbanespillerens form foran modstandernes mål. Her har Chrstian Eriksen ikke scoret siden 31. januar i år, hvor han nettede i Premier League mod West Bromvich.

Men herfra er Christian Eriksen gået i stå som målscorer, hvor han i de seneste 14 kampe ikke har nettet, selvom han ellers har fået rigeligt med spilletid hos Tottenham og på det danske landshold.

Således har Christian Eriksens måltørke varet i 10 kampe i Premer League, to i Europa League samt to landskampe for Danmark.

Og den statistik fortsatte altså, da han og Tottenham skuffede fælt mod Aston Villa hjemme på White Hart Lane.

Her havde Eriskens danske kollega Jores Okore en trist dag på Aston Villas udskiftningsbænk, hvor han i første omgang var udeladt af startformationen. Men også måtte se sig forbigået, da manager Tim Sherwood skiftede ud i forsvaret tidligt i kampen.

Imens kunne Jores Okore se Aston Villa komme foran, da holdets brandvarme belgier Christian Benteke scorede efter 35 minutter af første halvleg. Angriberen steg til vejrs i feltet og snittede et indlæg i Tottenham-målet til 0-1, og derved blev det.

Resultatet er skidt for Tottenham, der efterhånden må se sig alvorligt distanceret i toppen af ligaen, mens Aston Villa fik ny luft i bunden.

Hos Leicester var danske Kasper Schmeichel i målet, da den nedrykningstruede klub vandt 3-2 på udebane mod West Bromvich.