Erik Rasmussen: FCK-duel påvirker spillerne

Ifølge træner Erik Rasmussen bruger FC Midtjyllands spillere for mange kræfter på, hvordan FC København spiller, frem for at holde fokus på egne kampe.

FC Midtjyllands træner Erik Rasmussen frygter, at klubbens rolle som nærmeste konkurrent til FC København i SAS Ligaen påvirker spillernes indsats. I hvert fald føler han, at de har brugt for mange kræfter på at se, hvordan FCK har klaret sig, i stedet for at holde fokus på egne kampe.

- I stedet for at have højtsvævende planer om guld og hele tiden holde øje med FCK, er det vigtigste det, der skal ske inde på banen. Vi skal have spillerne til kun at holde fokus på den kommende kamp. Det forsøgte vi mod AGF, og der spillede vi stærkt, siger Erik Rasmussen til Ritzaus Bureau.

I sidste sæson blev FC Midtjylland nummer to i SAS Ligaen, og igen i år ligner midtjyderne den tætteste forfølger til de forsvarende danske mestre. I år arbejder Rasmussen på at få spillerne til at ændre fokus forud for kampene.

- Vi skal få spillerne til ikke at se på kampenes betydning ved at bruge kræfter på, hvordan tabellen ser ud før og efter et opgør. Det bliver vores store opgave i den kommende periode, siger Erik Rasmussen.

/ritzau/