Enrique: Messi er den bedste gennem tiden

Lionel Messi hyldes for en fænomenal kamp, efter at Barcelona vandt hos Real Madrid søndag aften.

Lionel Messi understregede igen, at han er ustoppelig. Med to mål sparkede han Barcelona tilbage i den spanske mesterskabsduel. Scanpix/Oscar Del Pozo Fold sammen
Læs mere

Lionel Messi satte endnu engang en tyk streg under, at han er blandt de bedste fodboldspillere, der nogensinde har været.

Barcelona vandt 3-2 ude over Real Madrid i en medrivende fodboldkamp, der havde det hele.

Efter 92 minutter stod det dog atter klart, at den lille argentiner igen havde formået at skabe overskrifterne.

- For mig er han den bedste fodboldspiller i historien, og jeg har set meget fodbold, siger en lykkelig Barcelona-træner, Luis Enrique, efter at han i de døende sekunder havde set sin argentinske stjerne afgøre kampen.

- I moderne fodbold, hvor alle er taktisk og psykisk bedre, formår han stadig at gøre forskellen. Det faktum, at han nu har scoret 500 gange for klubben, gør, at alle Barcelona-fans skal være glade for at kunne identificere ham med klubben.

Med sine hurtige fødder gjorde Messi det 1-1 efter en zig-zag-tur gennem Real Madrid-forsvaret. Scoringen kom, efter at Real Madrids Casemiro havde gjort det til 1-0 for hjemmeholdet.

Barcelonas kroatiske midtbanespiller, Ivan Rakitic, sendte efter 72 minutter et projektil mod Real Madrid-målet, og så var Barcelona foran.

Kort efter så Real Madris Sergio Ramos rødt, da han med en voldsom tackling med to strakte ben forsøgte at nedlægge Lionel Messi.

Alligevel lykkedes det Real Madrid at komme tilbage, da James Rodríguez efter et velspillet angreb gjorde det til 2-2.

Men i overtiden dukkede Messi op igen. Efter en solotur af Sergi Roberto endte bolden for fødderne af argentineren, der sparkede Barcelona tilbage i den spanske mesterskabsduel.

Efter kampen hyldede også Andrés Iniesta sin holdkammerat.

- Jeg synes, at det gode ved Lionel Messi er, at han bliver ved med at overraske. Efter så mange år er han stadig afgørende. Det er en ære og en velsignelse for klubben at have ham her.

Barcelona har nu 75 point for 33 kampe og har fem kampe igen. Real Madrid har 75 point for 32 kampe og har seks opgør tilbage.

/ritzau/Reuters