Enhedslisten: »Fuldstændig latterligt, FCK«

FC København bør hurtigst muligt udstede billetterne til de fans, der har fået fodboldoplevelsen i Parken annulleret, mener Enhedslisten.

FC København har annulleret billetter med udenlandsk klingende købernavne. Latterligt, lyder det fra Enhedslistens Jørgen Arbo-Bæhr. Fold sammen
Læs mere
Foto: LISELOTTE SABROE
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hos Enhedslisten vækker det dyb undren, at FC København har annulleret en lang række Champions League-billetter solgt til købere med udenlandsk klingende navne som Yusuf, Irfan og Wahid.

»Jeg synes det er fuldstændig latterligt, og FC København må erkende, at de i dag har fans med navne, der klinger udenlandsk. Klubben bør hurtigst muligt stikke piben ind og udstede de billetter til folk, der har fået dem annulleret. FCK bør selv komme frem til, at de har begået en fejl,« lyder det fra Enhedslistens idrætsordfører Jørgen Arbo-Bæhr.

Parken og FC København har annulleret billetterne med henvisning til sikkerheden.

»Der vil selvfølgelig være nogen iblandt, som reelt er FCK-fans, og jeg kan sagtens forstå, at de føler sig trådt på. Men for os er der kun en ting, der tæller, og det er sikkerhed. Vi har før set episoder i Parken, som vi skal undgå. Det har ikke noget med den enkelte at gøre, men det er simpelthen, når der bliver for mange,« siger Daniel Rommedahl fra FCK, der lover, at enhver FCK-fan kan få sin billet igen.

Klubben oplyser også, at det ikke kun er kundenavne, der relaterer til Galatasaray-kampen, der er blevet annulleret. Også italienske og spanske kunder i forbindelse med Juventus og Real Madrid-kampene er blevet valgt ud.

Det er langt fra den rette måde at lave sikkerhed på, lyder det fra Enhedslisten.

»Det kan man ikke gardere sig mod på den måde. Køber man sin billet i Danmark, skal man have mulighed for at sætte sig hvor man vil, uanset hvad man hedder. Det er en underlig måde at løse et sikkerhedsproblem på, synes jeg, lyder det fra Jørgen Arbo-Bæhr (EL).

HVAD MENER DU? DELTAG I DEBATTEN HERUNDER ELLER PÅ FACEBOOK HER