Englænderne har glemt Mikkel Kessler

Mikkel Kessler og Carl Froch har hver en sejr i de to kampe, de har bokset mod hinanden. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Mikkel Kesslers seneste og måske sidste boksekamp var mod Carl Froch tilbage i maj måned. Det var boksernes andet møde, for tidligere havde Mikkel Kessler besejret Carl Froch i deres første duel.

I Froch - Kessler II tabte danskeren efter en noget nær episk fight mod englænderen, der fik en samlet bokseverden til at kalde på en tredje og afgørende kamp mellem de to.

Det krav og de ambitioner synes nu at være slukkede.

Mikkel Kessler har endnu ikke meldt ud, om han vil fortsætte karrieren i ringen, og i mellemtiden har Froch været oppe mod landsmanden George Groves. Den kamp vandt Froch kontroversielt i Manchester i sidste måned, da kampens dommer valgte at stoppe kampen i niende omgang, og nu er det den rematch, englænderne kalder på og ikke en ny omgang Mikkel Kessler.

- Froch var heldig i en meget tæt kamp. Jeg synes, Groves har fortjent en ny kamp, siger den pensionerede walisiske bokser Joe Calzaghe - der ligeledes mødte Kessler i sin tid som aktiv.

- Carl er en stærk bokser, men han fik en regulær lektion. Hvis han er en sand mester, så er han klar på en ny omgang, siger Joe Calzaghe ved BBCs store sportsgalla.

George Groves var foran på point hos kampens tre dommere, da han blev stoppet af opgørets dommer, og det udfald vil han have hævn for.

- Jeg har ikke ændret planer for min karriere. Jeg vil have en ny kamp mod ham. Hvis Froch er en rigtig mand, så giver han mig en ny og fair chance, siger Groves til avisen Swindon Advertiser.

- Hele England snakker om den, siger Groves.

Carl Froch har hidtil været lunken på ideen om en omkamp, men vil hellere møde amerikaneren Andre Ward - ingen taler om Mikkel Kessler.