Engelske aviser: Bendtner anholdt

Nicklas Bendtner Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den 25-årige danske fodboldspiller Nicklas Bendtner, der spiller for London-klubben Arsenal, er ifølge de engelske aviser The Mirror og The Sun blevet anholdt og afhørt af politiet. Bendtner sættes i forbindelse med hærværk begået natten til mandag.

Aviserne skriver, at den 25-årige fodboldspiller er blevet afhørt om en episode, hvor en dør blev sparket ind og et vindue smadret ved et fitness- og poolområde i den luksuriøse bebyggelse i Bushey i Hertfordshire, hvor han bor. Episoden er angiveligt blevet filmet af et overvågningskamera.

På optagelserne kan man se en gruppe mennesker, som ved 1-tiden natten til mandag stimlede sammen ved døren. Aviserne mener at vide, at filmoptagelserne viser en mand, som er kravlet gennem et smadret vindue. Han forsøger derefter at sparke en låst dør til motionscenteret op. Det skriver The Sun. 

Naboer fortæller til avisen, at de vågnede midt om natten og kunne høre lyden af smadret glas og nogen, der sparkede mod en dør.

En beboer fortæller til avisen The Mirror:

- Jeg kunne høre folk sparke mod dørene. Jeg råbte til dem, at de skulle stoppe, men en mand råbte ukvemsord efter mig. Jeg kunne høre, at de sparkede mod dørene igen og igen.

Nicklas Bendtner blev ifølge The Mirror mødt af ventende politibetjente, da han kom tilbage fra træning mandag.

En talsperson fra Hertfordshire Politi oplyser til The Mirror, at en 25-årig mand fra Bushey er blevet sigtet for hærværk og siden løsladt. Hun bekræfter ikke, at det er Nicklas Bendtner.

Det er langt fra første gang, at den danske fodboldstjerne er på kant med loven. 

I 2011 var han indblandet i en voldsepisode mod en gæst på Hotel Marienlyst i Helsingør, og i februar 2012 mistede han kørekortet i to måneder, fordi han havde kørt alt for hurtigt. Samme år blev han anholdt for hærværk mod flere biler.

Så sent som i marts i år blev han taget for spritkørsel i centrum af København. Bendtner kørte mod kørselsretningen og havde en promille på 1,75 i blodet. Den forseelse kostede ham en bøde på 842.000 kroner og et halvt års pause fra landsholdet. Han mistede også kørekortet i tre år.