Engelsk traditionsklub er nu på sin fjerde manager i denne sæson

Billy McKinlay fik blot to kampe som manager for Watford, inden det var ud af vagten. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Watford har fyret Billy McKinlay efter blot to kampe og i stedet ansat den tidligere Chelsea-spiller Slavisa Jokanovic.

Umiddelbart er der ikke noget usædvanligt ved det i en fodboldverden, hvor det går stærkt med fyringer af managers. Men situationen i Watford er alligevel lidt speciel. Klubben er nemlig nu oppe på fire managers i indeværende sæson, da Slavisa Jokanovic er blevet den fjerde i rækken på blot 37 dage. Alligevel formår klubben at ligge helt i toppen af den næstbedste engelske række - the Championship.

Watford startede sæsonen med Beppe Sannino i den varme stol, hvor han havde sat sig tilbage i december 2013. Han stoppede den 31. august med begrundelsen, at han ikke havde mere at give til klubben, som han efterlod et point fra førstepladsen.

I stedet hentede klubben Oscar Garcia ind til at fastholde klubbens position i toppen. Men i slutningen af september måtte han allerede trække sig fra posten på grund helbredsproblemer, der blandt andet inkluderede problemer med hjertet.

Watford var hurtige til at udpege assistenten Billy McKinley som erstatning den 29. september, og han overtog et hold, der stadig lå i toppen af den næstbedste engelske række.

Han nåede at få to kampe som manager - med en sejr og en uafgjort til følge - inden han tirsdag blev afskediget med begrundelsen, at klubben ønskede en anden manager på den langsigtede bane.

Derfor blev Slavisa Jokanovic tirsdag præsenteret som manden, der skal forsøge at få klubben op i Premier League. Han overtager klubben på en delt førsteplads efter de første elleve runder og har derfor alle chancer for at føre klubben til den bedste række.