Engelsk medie: Gerrard enig med Beckhams tidligere klub

Læs mere
Fold sammen

Steven Gerrard er millimeter fra at færdiggøre et skifte til amerikanske LA Galaxy fra næste sommer af.

Det vakte stor postyr, da Liverpools mangeårige kaptajn, Steven Gerrard, i fredags offentliggjorde, at han stopper i klubben, når hans kontrakt udløber til sommer. Her gjorde Gerrard det selv klart, at han ville fortsætte karrieren - bare ikke i en engelsk klub.

I et interview med Liverpools hjemmeside fortalte Steven Gerrard, at hans næste klub ville være på den anden side af Atlanten i USA.

Og allerede nu er der noget, der tyder på, at han har fundet sin nye klub. I hvert fald så skriver BBC, at han er nået til enighed til med LA Galaxy fra den amerikanske MLS om en kontrakt af halvandet års varighed, der vil indbringe englænderen 57 millioner kroner.

Mediet fortæller samtidig, at aftalen vil blive offentliggjort i løbet af denne uge.

I LA Galaxy, hvor David Beckham spillede i fem år, vil Steven Gerrard blive genforenet med Robbie Keane, som han tidligere har spillet sammen med i Liverpool.

I den amerikanske MLS har alle holdene et lønloft, som de skal holde sig under. Dog er det muligt at have tilknyttet op til tre spillere på en kontrakt, der ikke tæller med i lønloftet.

Og da Galaxys Landon Donovan, som var på en sådan en særlig kontrakt, netop har stoppet karrieren, er der blevet en plads ledig - så Steven Gerrards meget høje løn ikke bliver noget problem.