Engelsk managerlegende revser Liverpool

Den rutinerede manager Harry Redknapp, mener, at Liverpool er i sin værste forfatning i 10 år. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den mangeårige Premier League-manager Harry Redknapp var hård i sin kritik af Liverpool i forbindelse med 1-1-skuffelsen mod Bordeaux i Europa League torsdag.

Den tidligere QPR-manager har ondt af Liverpool-manager Brendan Rodgers, der igen og igen må se sine bedste spillere forlade klubben. Den holdning gav Harry Redknapp udtryk for i forbindelse med Europa League-dækningen på engelske BT Sport i går, hvor han udtalte, at det nuværende Liverpool-hold er det værste i mange år.

»Jeg synes, det her er det værste Liverpool-hold i 10 år,« udtalte Harry Redknapp, der mener, at det nuværende Liverpool-mandskab i den grad savner profiler.

»De har mistet Gerrard, og de her meget vigtige spillere. Det er ikke kun Brendans skyld. Han kunne ikke gøre noget ved, at Raheem Sterling eller Luis Suarez skiftede - og heller ikke Daniel Sturridges skade. Det er en hård tid for ham.«

Liverpool er langt fra fordums styrke. For 10 år siden vandt Liverpool Champions League-finalen efter et fremragende comeback mod AC Milan, men siden har det skortet med titler hos det tidligere storhold.

Den rutinerede Harry Redknapp fortsatte sin svada mod Liverpool ved at hævde, at holdet fra Beatles-byen endda er heldige med deres nuværende placering som nummer 10 i Premier League.

»De er heldige med at have det pointantal, de har. Kampen mod Bournemouth var et godt eksempel. De skulle aldrig have vundet den kamp. De var også heldige mod Stoke. De spiller ikke godt i øjeblikket.«

Kampen mod Bordeaux endte i øvrigt uafgjort 1-1. Liverpool tager imod Norwich på søndag, og her skal Brendan Rodgers' tropper forsøge at få deres første sejr i fire kampe.