Enevoldsens AaB-aftale trækker ud

Underskrivelsen af Thomas Enevoldsens lejeaftale med AaB trækker ud.  Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Mandag meddelte AaBs nykårede danske fodboldmestre, at man henter ekslandsholdsspilleren Thomas Enevoldsen hjem fra belgiske KV Mechelen. Men endnu er der ikke underskrevet en aftale.

- Der mangler nogle små detaljer at blive diskuteret på plads, siger AaB's sportschef Allan Gaarde og tilføjer:

- Men Thomas spiller det næste år på en lejeaftale hos os. Det er jeg sikker på.

26-årige Thomas Enevoldsen, der senest spillede i AaB i 2009 og derefter fortsatte i hollandske Groningen, er lige så optimistisk.

- Mechelen har givet mig lov til at træne i AaB. Som jeg ser det, er det kun teknikaliteter, der mangler, før jeg igen kan kalde mig AaB-spiller, siger han.

Imidlertid kommer der til at gå et stykke tid før Thomas Enevoldsen igen kan spille kamp.

- Jeg er i gang med en genoptræningsperiode efter at have døjet med en betændelsestilstand i trædepuden under foden. Desværre blev skaden fejldiagnosticeret i Belgien. Lægerne dernede troede, at jeg havde pådraget mig et træthedsbrud. Det er pokkers ærgerligt. Fejlen har kostet mig to måneders ekstra pause, siger Thomas Enevoldsen.

Han kalder AaB for sin danske favoritklub.

- Det har altid været den, jeg ville tilbage til, hvis jeg skulle til Danmark og spille fodbold igen. Jeg glæder mig som en lille dreng. Forhåbentlig kan jeg bidrage med både erfaring og kvalitet, så vi kan fastholde en position i toppen af dansk fodbold, siger Thomas Enevoldsen.