Endnu en forsvarsprofil er færdig i AGF

Adam Eckersley, tv, er efter denne sæson fortid i AGF.  Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Adam Eckersley er efter denne sæson fortid i AGF.

- Min kontrakt udløber, og det står fast, at den ikke bliver forlænget, siger den 28-årige engelske back, der var med, da AGF forleden tabte 0-3 til Sønderjyske og dermed rykkede ned fra Superligaen til NordicBet Ligaen.

- Jeg ved ikke, hvor jeg fremover skal spille. Men jeg har ingen planer om at stoppe foreløbig. Jeg elsker at spille fodbold. I første omgang tager jeg en snak med min agent og hører, hvad han kan forestille sig, der er af muligheder. Men ellers har jeg tænkt mig at tage det stille og roligt og holde ferie med min familie. Først herefter tror jeg, at min fodboldmæssige fremtid kommer på plads, siger Adam Eckersley, der fik sin fodboldmæssige opdragelse i Manchester Uniteds ungdomsafdeling.

Ligesom resten af AGF-truppen holder han træningsfri i dag, hvorefter man onsdag påbegynder forberedelserne til sæsonens sidste kamp i Aalborg mod de nykårede Danmarksmestre fra AaB.

- Det er pokkers, at vi rykker ned. Jeg synes, at AGF hører til i Superligaen, siger Adam Eckersley.

Han er langt fra den eneste i den nuværende AGF-trup, der har kontraktudløb nu. Det samme gælder Emil Ousager, Hjalte Nørregaard, Martin Jørgensen, Petri Pasanen og Dominic Oduro.

- Det bliver spændende at se, hvad der kommer til at ske i AGF henover sommeren, siger den tidligere topspiller, Peter Graulund, der nu er ansat som ekspertkommentator på TV3.

Peter Graulund er spændt på at se, om profilerne Danny Olsen og Casper Sloth er fortid i AGF efter nedrykningen.

- De er begge på kontrakt i næste sæson. Men mon ikke Danny har en klausul i sin kontrakt om, at han kan købe sig selv fri? Jeg ønsker ikke at udtale mig om, hvorvidt jeg synes, det er uklogt at de fortsætter i AGF i NordicBet Ligaen. Det kan de kun selv svare på, siger Peter Graulund.