En golfverden i frygt for Tiger Woods' karriere

spo-glf-usp-wgc-eup-world-golf

Golfverdenen frygter, at sportens allerstørste stjerne, Tiger Woods, i en alder af 38 år må stoppe karrieren.

Den spekulation hår fået næring gennem flere amerikanske eksperter, der ikke ser lyst på golfsuperstjernens helbred, efter Woods i weekenden i store smerter måtte trække sig fra turneringen WGC-Bridgestone Invitational grundet en rygskade.

Og svenske Viasats golfekspert Göran Zachrisson leverer også dommedagsprofetier:

- Jeg er meget nervøs, for jeg tror, at vi har set det sidste til Tiger Woods, og det vil være uhørt trist for sporten, da han har så stor tiltrækningskraft. Man kan med god grund stille spørgsmålet: Kommer han nogensinde tilbage? Ærligt talt tror jeg det ikke, siger Zachrisson til Aftonbladet.

Woods har i snart to årtier løftet golfsporten til et nyt niveau, men en rygskade, som han blev opereret for i foråret, har drillet amerikaneren, der for få år siden også kæmpede med efterdønningerne af skandalen, hvor han blev taget i omfattende utroskab.

Torsdag begynder årets sidste major, PGA Championship, og fra Woods' lejr vil man endnu ikke sige noget om sandsynligheden for, at den 14-dobbelte majorvinder er med.

- Det er alt for tidligt nu. Han er nødt til at hvile og få behandling og derefter vurdere situationen. Der kommer ikke yderligere i dag og måske heller ikke i morgen, siger Woods' Mark Stenberg ifølge ESPN.