Emil Larsen fortryder intet: Fansene er også efter mig næste gang

emillllarrsenn

Emil Larsen var en tur på kontoret tirsdag. Efter han for åben mikrofon erkendte, at han ikke brød sig om OBs fans, skulle han have en samtale med OB-sportschef Jesper Hansen og træner Ove Pedersen.

Det møde medførte en officiel udmelding fra alle parter, om at OB ikke kunne acceptere Emil Larsens udtalelser, og at Emil Larsen beklagede misforståelsen. Han var kun sur på de fans, der var efter ham. Men til TV 2 Fyn var den 23-årige kantspiller mere spids.

»Jeg har ikke fortrudt, hvad jeg sagde, men der er nogle, der udlægger det som om, at det var en generel mening. Det var det ikke. Det var til dem, der var efter mig,« sagde Emil Larsen.

Han får 'helle' i den kommende weekend, når OB skal over Storebælt for at møde FC Nordsjælland i Farum, men så er der igen hjemmekamp på TRE-FOR Park om 10 dage mod Sønderjyske. Her forventer Emil Larsen det samme, som han selv føler, at han nu har oplevet gennem længere tid med sine egne fans.

»Jeg frygter det ikke. Jeg ved, at de kommer til at være efter mig, og det har de også været gennem længere tid. Om de går helt amok til næste hjemmekamp, må vi se. Men det bliver lidt specielt,« siger Emil Larsen.

Det er især efter kantspillerens mislykkede skifte til Brøndby, at fansene har været på nakken af Emil Larsen. Og da han igennem en længere periode heller ikke har levet op til det niveau, som på et tidspunkt gjorde ham til landsholdsspiller, er de kritiske røster blevet flere.

I nederlaget til FC Vestsjælland blev han så skiftet ud til hånende klapsalver og buh-råd fra OB-fansene. Og derfor fortryder han ikke, at han sagde det, han følte. At han ikke kan lide i hvert fald en del af sine egne fans.

»Jeg føler, at hvis de kan være efter mig, så kan jeg også give lidt igen. Og det var det, jeg gjorde,« siger han.